KING OF INDIA

KING OF INDIA Een ware reis door de Indiase keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1874 beoordelingen
6 mrt 2021 om 19:21 In 1 woord geweldig eten en super vriendelijk geholpen....zeker aanrader voor iedereen
5 mrt 2021 om 12:58 Heerlijk eten lekker op temperatuur!
4 mrt 2021 om 21:50 Eten was echt fantastisch!! De kids en ik hebben enorm genoten. Het naanbrood was geweldig voor de kinderen om mee te klieren. Ongelooflijk interactieve eetervaring. De curry was ook niet te pittig, wel een beetje zweten.
1 mrt 2021 om 5:48 Heerlijk eten
28 feb 2021 om 0:03 Food was great, our last order was very disappointing but today we recieved the great tasting food we are used to from King of India. 100% improvement on our last order and delivered quickly aswell. Our faith has been restored !
27 feb 2021 om 2:23 Het eten arriveerde veel sneller dan thuisbezorgd aangaf, ook werd ik heel netjes gebeld door de bezorger. We hebben heerlijk gegeten, ik kom zeker terug!
26 feb 2021 om 21:28 Kipgerecht was erg droog en 1 naan brood te weinig geleverd. De rest was naar wens.
25 feb 2021 om 21:51 Heerlijk gegeten, lekker warm en vlotte bezorging!
25 feb 2021 om 21:20 Heel erg lekker en goed
25 feb 2021 om 9:00 Erg lekker, en ruime hoeveelheid ! Leuk om te proberen, de curry met Lychee, voor sommigen misschien te zoet, maar ik houd dat wel van !en zelfs iets eerder bezorgd.
24 feb 2021 om 19:18 Wat gruwelijk lekker. We hebben lekker zitten smikkelen en zekers meer dan genoeg. De bestelling was meer dan optijd. Dat wordt vaker bestellen.
24 feb 2021 om 8:48 Heerlijk eten, sneller bezorgd dan aangegeven.