KING OF INDIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2645 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King of India. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 22:44 Top
3 feb 2023 om 8:27 Erg lekker gegeten. Er zat wel een haar in mijn eten
31 jan 2023 om 12:29 The flavor is good but delivery is awful. Food arrived very late, it was cold, and they forgot part of our order so we had to wait for the rest to be delivered later.
31 jan 2023 om 8:17 Snel bezorgd, heerlijk eten!
16 jan 2023 om 19:39 Heerlijk eten, en omdat ik vroeg had besteld was de iets langere bezorgtijd geen enkel probleem. Enige aanmerking is dat de bhuna curry licht pittig was, ipv mild wat op de menukaart stond.
16 jan 2023 om 12:54 Heerlijke curry's, lekker pittig en kruidig. Kip was erg mals. Ga hier zeker vaker bestellen. Bezorger belde keurig 5 min op voordat hij op bestemming aan kwam.
15 jan 2023 om 20:34 De curry was met kip in plaats van de bestelde tiliapia. De kip was droog en taai. Zeer teleurstellend. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
14 jan 2023 om 9:37 Het eten was heerlijk, goede temperatuur en ruim voldoende.
13 jan 2023 om 19:28 Lekker gegeten. Top
9 jan 2023 om 20:41 Voor de 2e keer bij king of India besteld. Bestelling werd precies om 18u geleverd zoals ik had aangegeven. We hadden 2 curry’s en een bijgerecht en smaakte allemaal erg goed. Vooral de Rogan Josh curry met rundsvlees is 5 sterren waard!!!
8 jan 2023 om 21:50 Smaakloos en flauw eten, zowel het vlees als de rijst. Wel ruime porties. De raita (yoghurt sausje) was superrr zoet, echt niet lekker. Eten was ook niet warm.
8 jan 2023 om 21:17 Bezorging duurde 100 minuten, veel te lang, ook voor een zondag. Wel vriendelijke bezorger. Eten was lekker!