KING OF INDIA

KING OF INDIA Een ware reis door de Indiase keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1610 beoordelingen
1 okt 2020 om 6:14 Het eten was weer heerlijk!! Wat een goed restaurant met geweldig eten, goede smaken, verse producten, in 1 woord TOP
30 sep 2020 om 21:20 Twee mensen met pinda allergie aanwezig, dit aangegeven bij de bestelling en alleen voedsel besteld waarbij volgens het menu geen pinda's aanwezig zouden moeten zijn. Helaas toch een allergische reactie, doen we niet nog eens.
28 sep 2020 om 20:56 Eten was als vanouds top. En echt een super service dat ze het bezorgden.
28 sep 2020 om 8:59 Eten was erg lekker, maar levering 1 uur te laat, en bijna 2 uur nadat ik besteld had.
26 sep 2020 om 12:17 Bestelling 's middags al gedaan. Kwartiertje na gevraagde tijd werd het bezorgd, prima. Smaakvol eten! Shahi mixed grill was erg lekker. Sag panir heerlijk :)
25 sep 2020 om 19:36 Onvoldoende klantvriendelijke behandeling bij klacht over onduidelijkheid op de bestelsite en daarom in mijn ogen een incomplete levering. Men bleef steken in het herhalen dat ze gelijk hadden. Daarbij mis ik een coöperatieve oplossingsgerichte houding.
24 sep 2020 om 19:51 Zoals altijd weer heerlijk!
24 sep 2020 om 17:49 Alles vers en warm geleverd binnen afzienbare tijd, aanrader!
22 sep 2020 om 22:03 Heel goed Vers Een stuk kip was helaas niet doorgebakken De rest was uitstekend Doen we zeker nog een keer
21 sep 2020 om 20:02 Bezorgtijd was bijna twee uur waarbij meer dan 30 min na status op onderweg te zetten zonder info, excuses of wat dan ook. Niet de eerste keer ook, bezorging duurde voorheen gemiddeld 60-75 min maar dit sloeg alles. Ver onder de maat!! Dit nooit meer!
21 sep 2020 om 16:24 Het eten kwam na ongeveer twee uur en was ook niet verschrikkelijk lekker voor die prijs. We hadden net zo goed echt uiteten gekund. Ik zou niet nog een keer bestellen hier.
21 sep 2020 om 0:14 Was weer erg lekker. Bezorgen duurde wel langer dan normaal (1u45) maar het was zondagavond dus waarschijnlijk druk. Eten was het wachten wel waard. Kregen een gratis bijgerechtje erbij met linzen en spinazie.